<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Woonzorgcomplex Vijverhof – Harmelen

Opdrachtgever:      Stichting Rijnhoven – Harmelen 
Architect:                Peters & Lammerink – Hengelo
Omvang:                15.000 m2 
Realisatieperiode:  september 2009 – september 2011

Voor de Stichting de Rijnhoven uit Harmelen realiseerden wij de nieuwbouw van een verpleeghuis voor 144 bewoners. De nieuwbouwbouw is pal naast het bestaande verpleeghuis Vijverhof (voorheen: Heremalerhof) gelegen en is in twee fasen uitgevoerd. Nadat de nieuwbouw werd opgeleverd zijn de bewoners van het bestaande verpleeghuis naar hun nieuwe thuis verhuisd. Na de verhuizing is met de sloop van het bestaande verpleeghuis aangevangen, waarna de afsluitende infrastructurele werkzaamheden plaatsvonden.

De nieuwbouw bestaat uit 4 bouwdelen welke zijn gekoppeld door middel van drie verbindingsgangen. Drie van de vier bouwdelen worden gebruikt voor de zorg en het vierde bouwdeel fungeert als centraal pand met kantoren, keuken en multifunctionele ruimten.

De opdracht aan Bouwbedrijf van Grootheest BVomvatte de bouwkundige werkzaamheden, de sloop en de infrastructurele werken. De coördinatie van de E- en W-installatie lag tevens bij Grootheest. Tijdens de bouw werd een voorstel voor het aanbrengen van de voorbereidende werkzaamheden voor een Warmte-Koude-Opslag uitgewerkt en geïmplementeerd.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Bekijk de omgeving

    Nog beter zien? Gebruik de "streetview".
    -->