<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Woon- zorg- en dienstencentrum Bethanië – Ede

Geplaatst op 21 mei 2014

Opdrachtgever: Stichting de Oldenhof en SWHE Bethanië
Architect: Grunstra Architecten Groep bna
Omvang: totaal 15.835 m2, verdeeld woon- zorg- dienstencomplex van 8.400 m2 en een tweetal huurappartementencomplexen van totaal 7.435 m2
Realisatie: in een 3-tal fases
Realisatieperiode: start 04 april 2011
oplevering fase 1 1 mei 2012
oplevering fase 2 29 november 2012
oplevering fase 3 22 december 2013

Voor de Stichting de Oldenhof en SWHE Bethanië werd een nieuwe woon- zorg- en dienstencomplex Bethanië, aan het Platteelhof te Ede, ontwikkeld en gebouwd. Bethanië biedt 4 blokken aan waaronder de blokken 1, 1a en 1b.  21 zorgeenheden in de vorm van 3 groepswoningen, 36 verpleegappartementen, het Hospice met 5 appartementen, diverse praktijkruimten, een huisartsenpraktijk, het zwembad, de kerkzaal, het restaurant met de grootkeuken, het kinderdagverblijf en de kantoorruimten.

Daarnaast werd het appartementencomplex De Oldenhof gerealiseerd, waarin zijn ondergebracht zelfstandige 36 huurappartementen met zorg op afroep en een parkeerkelder.

Met bouwblok 2, De Platteelhof, eveneens 18 huurappartementen met zorg op afroep, werd in februari 2013 gestart en leverde wij dit in december 2013 op.

Het geheel is in een 3-tal fases uitgevoerd. Tussen de fases door hebben heeft Bethanië de bewoners en de diverse kantoor-, keuken- en dienstenvoorzieningen verhuisd. Door ons werden bouwkundige werkzaamheden in opdracht verricht en zorgden wij voor de coördinatie van de nevenaannemers op dit project.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->