<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Willem van Santen 40 jaar bij Van Grootheest

Geplaatst op 23 juni 2017

20 juni 1977 treedt Willem van Santen als timmerman in dienst bij Bouwbedrijf Van Grootheest, nu 40 jaar later is hij technisch directeur/mede-aandeelhouder.

Een dag die begon met taart en werd vervolgd met een “ter land, ter zee en in de lucht”-experience. Per helikopter werd langs veel van de werken gevlogen waaraan hij, direct of indirect, aan heeft meegewerkt. ’s Middags stond een een rit door ruig terrein en een tocht met een rhib-boot over de Waal op het programma. De dag werd afgesloten bij Bouwbedrijf Van Grootheest waar hij door alle collega’s, familie en vrienden in het zonnetje is gezet. In een aantal persoonlijke boodschappen van collega’s kwam zijn werkgeschiedenis naar voren. Zijn carrière van timmerman naar uitvoerder, projectleider, adjunct-directeur en nu technisch directeur werd een topprestatie genoemd. Uiteraard kwamen vele anekdotes voor het voetlicht welke zij met hem hadden mee gemaakt.

Uit handen van algemeen directeur Henk Leenhouts ontving hij de herinneringsspeld die bij dit 40-jarig werkjubileum hoort.

Om de vele werken waaraan hij zijn steentje heeft bijgedragen zichtbaar te maken werd hem een grote kaart van Nederland aangeboden waarmee met speldjes de verschillende werken zullen worden aangegeven. Al met al een mooie dag met een geweldige afsluiting.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->