<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Vorderingen transformatie De Manegen – Ede

Geplaatst op 20 december 2018

Op deze pagina zullen we de vorderingen van de transformatie van de voormalige manege naar 9 woningen in beeld en schrift weergeven.

Nadat de nieuwe betonvloer was aangebracht kon nu de opbouw beginnen. Nu alle gevelopeningen zijn aangebracht geeft een vrije doorkijk door de woningen. De opbouw van de woningscheidende kalkzandsteen-wanden vordert gestaag. Tijdens het opbouwen van deze scheidingswanden worden ook de beide verdiepingsvloeren aangebracht. De verdiepingsvloeren komen te liggen op stalen liggers welke straks ook zichtbaar zullen blijven in de woning. Op het middelste deel na, bij de laatste woning, zijn alle 1-ste verdiepingsvloeren aangebracht. Ook is het glas van de eerste voor-en achtergevelpuien aangebracht en worden in die woningen de woningscheidende wanden geëgaliseerd. Ook de uitvoering van de E- en W-installatie vordert gestaag. Van het plaatsen van de eerste lichtstraten is een video beschikbaar.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
-->