<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Het Domein in Zwartebroek opgeleverd

Geplaatst op 11 juni 2018
Opdrachtgever:       De Bunte Vqstgoed Oost BV – Ede
Architect:                 Boxxis Architecten – Barneveld
Omvang:                 37 koop- en huurwoningen  (7 vrijstaande woningen, 8 halfvrijstaande woningen en 22 (huur) rijwoningen)
Realisatieperiode:  augustus 2016 – juni 2018

Nu de laatste 5 woningen ook zijn opgeleverd is deze wijk  zijn voltooid.

Bouwbedrijf Van Grootheest bouwde in opdracht van De Bunte Vastgoed 37 grondgebonden woningen aan de rand van Zwartebroek. Nieuwbouwproject Het Domein is onderdeel van het nieuwbouwplan Dwarsakker en omvat in totaal 37 nieuwbouwwoningen waarvan 7 vrijstaande woningen, 8 halfvrijstaande woningen en 22 (huur) rijwoningen. Het plan is geïnspireerd op het landelijke karakter en heeft een groene en ruime opzet.

De woningtypes zijn ontleend aan de historische bebouwing van Zwartebroek, voor de beeldkwaliteit is gezocht naar het beeld van het verleden dat is geplaatst in een eigentijdse context. De beeldbepalende kenmerken van de woningen bestaan onder andere uit een lage goot (of de indruk van een lage goot door het dakvlak ook verticaal aan te brengen), geheel of deels rieten daken en een grove baksteen in aardse tot lichtrode tinten. 

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->