<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Verenigingsgebouw OBK – Bennekom

Opdrachtgever:       Muziekvereniging OBK – Bennekom
Architect:                 De Jong en Lafeber – Bennekom
Omvang:                 700 m2 
Realisatieperiode:   juni 2006 – december 2006
 

Grootheest Bennekom heeft, in samenwerking met muziekvereniging OBK uit Bennekom een nieuw verenigingsgebouw met oefenruimtes gerealiseerd. De voormalige oefenruimte van de vereniging, gelegen in het centrum van Bennekom, voldeed niet meer aan de eisen van de vereniging.

In samenspraak met de vereniging en de gemeente is er een nieuwe lokatie aan de rand van het dorp gevonden op sportpark Eikelenhof.Het gebouw bestaat uit een grote oefenzaal en een aantal kleinere oefenruimtes. Daarnaast beschikt het gebouw over een kantine en enkele nevenruimtes.

Het gebouw is opgebouwd uit een staalconstructie met gevelbeplating voor de grote oefenzaal en een kalkzandsteen skelet met betonvloeren voor de overige ruimtes. Specifieke aandacht is besteed aan de akoestische en geluidswerende voorzieningen. De terreininrichting maakt tevens deel uit van de werkzaamheden van Grootheest.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->