<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Verbouwing hoofdkantoor Volandis van start

Grootheest Bennekom BV heeft de aanbestedingsprocedure gewonnen en gaat het centrale kantoor van Volandis in Harderwijk verbouwen. Grootheest Bennekom scoorde vooral goed op het doordachte en consistente uitvoeringsplan. Op 16 januari werd de aannemersovereenkomst getekend door algemeen directeur van Volandis, Sander van Bodegraven, en algemeen directeur van Grootheest, Henk Leenhouts.

Procedure
Volandis wilde een zorgvuldige en transparante aanbestedingsprocedure en koos er voor om de procedure op te splitsen in twee fases. De kandidaten moesten eerst een plan van aanpak indienen en daarna fase twee: de geheime aanbesteding. Na ontvangst van alle offertes werd bekend welk bedrijf de meest gunstige bieding had gedaan.

Erkend leerbedrijf
Grootheest Bennekom bleek het beste plan van aanpak te hebben en het voordeligst te zijn. Grootheest besteedt veel tijd en energie aan het opleiden en begeleiden van medewerkers en stagiairs en is een door Volandis erkend leerbedrijf.

Bron: BouwNederland

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->