<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Transformatie Rozet Parc – Arnhem opgeleverd

Geplaatst op 21 september 2017

De transformatie van dit voormalige schoolgebouw gelegen aan de Kortestraat in Arnhem naar een appartementencomplex, genaamd Rozet Parc, hebben wij afgerond en  in september 2017 aan de opdrachtgever, Mutos City Apartments, opgeleverd.

In het culturele hart van Arnhem werd in  december 2016 gestart met deze transformatie . Dit complex is het middelpunt van cultuur, kennis en educatie. Precies die ingrediënten waar deze groene, creatieve én populaire hoofdstad van Gelderland bekend om staat.

Dit appartementencomplex bestaat uit:

 • 33 hoogwaardige huurappartementen & 4 dakvilla’s
 • Grootte 46 tot 136 m2
 • gedeeltelijk eigen parkeergelegenheid
 • goede bereikbaarheid
 • in het bruisende centrum van Arnhem

De bewoner van Rozet Parc wonen in een statig pand. Dit voormalige hogeschool-gebouw ligt hartje centrum, om de hoek bij het Bartok park met het bekende kunstwerk van Florentijn Hofman. Te midden van dit upcoming gedeelte van de stad, woon je in een modern, veilig en comfortabel appartement her-ontworpen door niemand minder dan MEI architects uit Rotterdam. De appartementen en dakvilla’s zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht naar de eisen van deze tijd.

 

Bron: Mutos City Apartments

Foto’s : o.a. Dirk van Suilichem

Bezoek de website

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

  sluit venster

  Fotogalerij

  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
  -->