<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Transformatie De Manegen van start

Geplaatst op 1 juni 2018

Maandag 14 mei is een begin gemaakt met de transformatie van een voormalige manege van de cavalerie op het Maurits Noord kazerneterrein naar een 9-tal woningen. Door een samenvoeging van het woord manege en het aantal van 9 woningen, kortweg het plan De Manegen.

Eerst zijn de dakpannen en gevels gereinigd waarna de met de sloop van de bestaande vloer en binnenwanden kon worden begonnen. met een volledig lege ruimte kan aan de opbouw – inbouw – van de 9 woningen worden aangevangen.

Hoewel in eerste instantie nog werd uitgegaan van woningen welke op gas zouden worden aangesloten zijn de ontwikkelingen voor het gasloos maken van nieuwe woning zo snel gegaan dat er een heroverweging werd gemaakt. inmiddels is dan ook in samenspraak met de kopers besloten de woningen aan te gaan sluiten op het Warmtenet Ede. Hiermee wordt een nog duurzamer project bereikt.

Met dank aan Jochem Oskam en Martijn Wilmer de videobeelden beschikbaar hebben gesteld die deze video mogelijk hebben gemaakt.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->