<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Transformatie kantoor naar 29 appartementen – Arnhem

Opdrachtgever:       Mutos City Apartments BV – Ede
Architect:                  Activ Vastgoed/Bouwmanagement – Ede
Omvang:                   2.550 m2 naar 29 appartementen en 260 m2 commerciële ruimte
Realisatieperiode:  7 oktober 2015 – 11 maart 2016

In hartje Arnhem hebben wij, na de transformatie van een kantoorpand, 29 appartementen opgeleverd. De grootte van de appartementen varieert tussen de 50 en 65 m2. De appartementen liggen recht tegenover het Musis en het daarachter gelegen stadspark. De belangrijke winkelstraten in Arnhem zijn dus op loopafstand. Een eigen parkeerterrein aan de achterzijde en een algemeen parkeerterrein aan de voorzijde maken het plaatje compleet. De verhuur van de appartementen en de commerciële ruimte is in handen van onze opdrachtgever Mutos City Appartements BV uit Ede (www.mutos.nl ).

Samen met de bouwdirectie Activ uit Ede, onze installateurs en overige onderaannemers gingen wij deze uitdaging aan om de transformatie klaar te hebben in maart 2016. Nadat alle kantoorinrichting van de vorige gebruiker (woningstichting) was verwijderd gesloopt en het gebouw was gestript, werden de binnenwanden van de appartementen opgebouwd en voorzien van een compleet nieuwe installatie. Nadat de appartementen “verhuurklaar” waren en werden ook ook de algemene ruimten opgeknapt. In de gevels worden enkele nieuwe aluminium kozijnen geplaatst en op de 5e verdieping worden de balkons voorzien van een terras met balustrade.

Kortom : Dit was een mooi en uitdagend werk.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->