<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Eerste steenlegging Rozenlaan – Ede

Geplaatst op 26 oktober 2011

Ede, 26 oktober 2011.

Onder het toeziend oog van vele genodigden werd door de heren Sterkenburg en Van Tongeren (directeur en projectleider van Woonstede) de eerste steen gelegd van het appartementencomplex aan de Rozenlaan te Ede. Voor deze klus fungeerde onze algemeen directeur Henk Leenhouts als opperman. Na deze uitzonderlijke prestatie werd het glas geheven.

Dit appartementencomplex bestaat uit 39 appartementen voor senioren. De appartementen zijn verdeeld over een blok laagbouw van twee etages (24 appartementen) aan de Rozenlaan en een blok hoogbouw van vier etages (15 appartementen en de ontmoetingsruimte) nabij de rotonde waarop de Proosdijerveldweg en de Veenderweg uitkomen.

De appartementen krijgen een individuele cv-installatie en een mechanische afzuiging. Alle woningen hebben een berging in een van de centrale bergingsblokken en een berging in de woning. Alle appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. In elk gebouw zijn op verschillende plaatsen mogelijkheden voor het opladen van scootmobiels. De gebouwen worden afgesloten voor onbevoegden en er is een videofooninstallatie aanwezig met deuropener. Tussen de Proosdijerveldweg en de Rozenlaan wordt een tuin aangelegd.

De bouw is inmiddels gestart. Naar verwachting worden de woningen in april/mei 2012 opgeleverd.

Zowel de bouwkundige werkzaamheden als de E-, W- en liftinstallaties zijn vanuit de gehouden aanbesteding aan Grootheest Bennekom Bouwbedrijf  opgedragen.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->