<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Startbouwmoment 57 woningen Beekweide – Renswoude

Geplaatst op 9 april 2018

Op vrijdag 6 april vond het feestelijk startmoment plaats van de bouw van 57 woningen in het project Beekweide Renswoude. Dhr. Frank Pluimers van De Bunte Projecten sprak van een eerste kennismaking met de nieuwe buren. Hij merkte op dat er duidelijk veel minderen kopers uit Renswoude waren dan bij vorige bouwfases. Wethouder Dick Vlastuin was blij met de grote belangstelling en wees er op dat Renswoude wil blijven groeien. ,,Voor velen zal het best spannend geweest zijn, zit ik er wel of net niet bij. Vandaag de starthandeling voor fase 5, 6 en 7. Vergeet niet daar is veel aan vooraf gegaan. Ja, u kunt vast beginnen met het oprichten van een buurtvereniging”. Na deze woorden van  welkom kon de champagnefles worden geopend.

Medewerkers van Bouwbedrijf Van Grootheest uit Ede zorgden voor een badges met een bouwnummer. Eenmaal op de jas geplakt kon men op zoek naar de nieuwe buren. Ook kreeg iedereen een piketpaaltje met daarop bouwnummer en naam uitgereikt. Die konden na de toespraken bij de nieuw te bouwen woningen in de grond geslagen worden. Medewerkers van Van Grootheest assisteerden daarbij.

Voor de aanwezigen waren er drankjes en hapjes en maakte men kennis met z’n nieuwe buren.

In de onderstaande  fotogalerij  vindt u meer foto’s van deze middag.

In vogelvlucht over Beekweide fase 5-6-7

 

 

bron: Scherpenzeelse Krant

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->