<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Sporthal “De Meerwaarde” – Barneveld

Opdrachtgever: PVCO “De Meerwaarde” – Barneveld
Architect: AGS architecten – Heerlen
Omvang: 3.600 m2 
Realisatieperiode: november 2009 – september 2011

Met de realisatie van de sporthal “De Meerwaarde” werd de nieuwe scholengemeenschap “De Meerwaarde” gecomplementeerd. Dit via een aanbesteding verkregen werk heeft op de begane grond twee sportzalen en douche- en kleedruimten. Op de tweede verdieping bevinden zich de tribune en kantine. In de beide sportzalen zijn akoestische wanden aangebracht.

Sporthal “De Meerwaarde” is de thuisbasis voor topvolleybalvereniging SSS en is daarom ook  geheel aangepast aan de door NOC/NSF gestelde eisen. Daarnaast huisvest deze accommodatie diverse Barneveldse sportverenigingen.

Verder waren in onze opdracht opgenomen de vouwwanden, de vloerbedekking en de sportvloer. Wij  hadden zowel de coördinatie over de directieleveringen als data, telefonie, keuken en kantine.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->