<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Silverborgh – Bennekom

Opdrachtgever:      Grootwonder – Bennekom
Architect:                Architectenburo Arend Ottink – Wageningen
Omvang:                 820 m2 
Realisatieperiode:   maart 2007 – april 2007
 

Een door Grootwonder (een participatie met daarin 50% Grootheest Bennekom) ontwikkeld appartementengebouw met commerciële ruimten en parkeergarage in het centrum van Bennekom.

Het project bestaat uit op de begane grond winkelruimten voor kleinschalige detailhandel met daarboven in twee bouwlagen 13 gevarieerde en mooi afgewerkte appartementen. Eén appartement is vormgegeven als een luxe penthouse. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en berging in de ondergrondse parkeerplaats.

Het project bestaat uit een ondergrondse parkeergarage voor 13 personen-auto’s, 13 appartementen en verschillende commerciële ruimten.

Eerder restaureerde Grootheest Bennekom het naastgelegen monumentale pand “de Branderij”. In het ontwerp voor Silverborgh is rekening gehouden met de historische omgeving. Het plangebied, midden in het centrum van Bennekom, lag tegen de t-splisting van de doorgaande weg door Bennekom en de toegang naar een grote parkeervoorziening voor onder andere het winkelcentrum en een supermarkt. Tegenover het project ligt het Kijk-en Luistermuseum wat uiteraard toegankelijk moest blijven.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->