<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Rumah Kita – Wageningen

Opdrachtgever:      Stichting Rumah Kita –  Wageningen
Architect:                Van Aken Architecten – Eindhoven
Omvang:                13.500 m2
Realisatieperiode:   mei 2006 – eind 2007
 

In samenwerking met Stichting Rumah Kita – voorheen Stichting Dennenrust – realiseerde van Grootheest Projekten Wageningen BV in bouwteamverband een nieuw verpleeg- en verzorgingshuis. Dit zorgcomplex biedt plaats aan 100 verzorgingshuis- en 60 verpleeghuisbewoners.

De hoofddraagconstructie bestaat uit een in het werk gestort betonskelet met houten binnenspouwbladen. Het restaurant en het atrium zijn opgebouwd uit een staalconstructie. Ook de installaties behoren tot de opdracht. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout en natuurlijke materialen, dit als verwijzing naar de achtergrond van de bewoners: Nederlands Indië en de Molukken.

Eind 2007 is het complex in gebruik genomen.

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->