Vorderingen 64 woningen Rengerswetering Bunschoten

Vorderingen 64 woningen Rengerswetering Bunschoten

Geplaatst op 2 juli 2019

Sinds mei 2018 zijn wij, in opdracht van De Bunte Vastgoed Oost, gestart met de bouw van in totaal 64 woningen op het derde eiland van Rengerswetering in Bunschoten. Inmiddels is het eerste deel van het heiwerk gerealiseerd.

Het plan bestaat uit 2/1 kap woningen, vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en rug-aan-rug woningen. Nieuwbouwproject Rengerswetering is al sinds 2008 continu in ontwikkeling. Eiland voor eiland wordt het gebied getransformeerd tot woonwijken.

Elk eiland kent zijn eigen karakter door de bewust gekozen diversiteit in stedenbouwkundige opzet en architectuur. Ondanks de verschillen vormen de eilanden één geheel en zijn aan elkaar verbonden door middel van een groene as. Nu de eerste twee eilanden zijn afgerond, wordt in het verlengde hiervan het derde eiland ontwikkeld.

En ook nu weer geldt dat het een unieke uitstraling zal krijgen vanwege opnieuw een eigen karakter door afwijkende opzet en architectuur.

Het derde eiland in plan Rengerswetering is het laatste eiland in een reeks van drie ten zuiden van het hierna te ontwikkelen vierde voorzieningen-eiland. Op dit derde eiland wordt gestreefd naar een groen karakter met bomen hagen en leilinden. De woningen worden voorzien van overstekken met klossen, details in metselwerk, elementen uit de chaletstijl en sierlijsten.

In Bunschoten wordt hard gewerkt aan de realisering van 64 woningen op het 3de eiland Rengerswetering. In deze vogelvlucht de vorderingen tot nu toe.

De bouw van deze 64 woningen vordert gestaag en de eerste woning zijn inmiddels overgedragen naar hun eigenaren.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
-->