<span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Belangrijke factoren bij Van Grootheest Bouwgroep

Thuis in verschillende vakgebieden in iedere discipline de kwaliteit waar de klant om vraagt.

Een gedegen voorbereiding en beheersing van bedrijfsprocessen, dát is waar het om draait. Evenals korte communicatielijnen en afspraken nakomen. Onze NEN-EN-ISO-9001-certificering en een VCA**-certificaat benadrukken ‘slechts’ dat deze onderwerpen ‘hoog in het vaandel’ staan.

In de uitvoering zijn vakbekwame medewerkers actief; mensen die hun vak verstaan. Ook wordt binnen het bedrijf uitgebreid aandacht besteed aan arbeidsomstandigheden en veiligheid. Deze kernbegrippen – kwaliteit en veiligheid – bewaken we via een intern kwaliteitssysteem.

Sinds mei 2011 zijn wij in het bezit van het FSC® C106808-certificaat. Dit internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit maakt FSC uniek. Daarom hebben wij gekozen voor FSC-hout en -papier en willen daarmee bijdragen aan de bescherming van bossen wereldwijd!

-->