<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Historie

Familiebedrijf sinds 1870

BOUWER VAN OUDSHER

In 1870 is de grondlegger van de Van Grootheest Bouwgroep B.V. begonnen als dorpstimmerman in Bennekom. Door de jaren heen hebben de groei van Bennekom en Ede mede bepaald hoe wij geworden zijn. Inmiddels is de Van Grootheest Bouwgroep B.V., uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming en sinds 2010 gevestigd in Ede, met vele opdrachtgevers ook ruim buiten de provinciegrens van Gelderland.

Gedurende de wisselende economische tijden in de afgelopen 150 jaar hebben we, door gemotiveerd-, vakbekwaam- en trouw personeel, zeer flexibel kunnen meebuigen met de marktomstandigheden. Zo werd in de recente economische crisis een belangrijk deel van de bedrijfsactiviteit in de utiliteitsbouw gerealiseerd, maar zien we dat we sinds enkele jaren weer voor het grootste deel zijn omgeschakeld naar de woningmarkt.

Ook de ontwikkeling in materieel en gereedschappen hebben in die 150 jaren een enorme verandering doorgemaakt. Van het pure handwerk naar een machinale bewerking was in de jaren 70 al een wereld van verschil, en die ontwikkeling gaat steeds verder. Inmiddels hebben we weer een mobiele torenkraan, een eigen verreiker, en een compleet wagenpark.

Onder Van Grootheest Bouwgroep B.V. vallen de onderstaande werkmaatschappijen:

 

-->