<span class='empty'></span>

Bedrijfsprofiel

De Van Grootheest Bouwgroep B.V. is een zelfstandig, professioneel en stabiel familiebedrijf, dat wordt gekenmerkt door een platte en informele organisatiestructuur, aangestuurd door een 3-hoofdige directie. De korte rechtstreekse lijnen zijn ondanks de groei door de jaren heen gebleven, en werpen nog dagelijks haar vruchten af.

De Van Grootheest Bouwgroep B.V. bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

Bouwbedrijf Van Grootheest B.V.

Het grootste onderdeel van de Van Grootheest Bouwgroep B.V. is Bouwbedrijf Van Grootheest B.V.  Dit middelgrote bouwbedrijf richt zich op nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw, transformatie van bestaand vastgoed, restauratie- en renovatie en onderhoud. De kleinbouw-afdeling voert kleinere verbouwingen-, aanbouwen, plaatsing van dakkapellen en woningrenovatie uit.  Onze materieeldienst voorziet de bouwplaatsen van de nodige zaken, en met de mobiele torenkraan, de verreiker en het wagenpark zijn we op vele plaatsen in de regio zichtbaar en duidelijk herkenbaar.

Van Grootheest Projekten B.V.

Door ons projectontwikkelingsbedrijf Van Grootheest Projekten B.V worden complete gebiedsontwikkelingen gerealiseerd, al dan niet middels samenwerkingsverbanden. Vanuit de eigen vastgoedontwikkeling zijn we betrokken bij diverse uitdagende, grote en kleinere projecten.

Timmerfabriek Kernhem B.V.

Naast het bouwbedrijf en de projectonwikkeling beschikken wij over de moderne Timmerfabriek Kernhem B.V. in Ede. De timmerfabriek produceert vele kozijnen en prefab-onderdelen, voor het eigen bouwbedrijf, maar veelal ook voor andere bedrijven.

Vakmanschap

Wij bouwen inmiddels al (bijna) 150 jaar en zijn in de jaren uitgegroeid tot een bedrijf met circa 120 vaste medewerkers. Door goede interne en externe afspraken te koppelen aan expertise en vakmanschap heeft Van Grootheest Bouwgroep B.V. een eigen plaats verworven in de bouwwereld.

Betrouwbaar

Van Grootheest Bouwgroep B.V. is tot op de dag van vandaag nog altijd een familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door duurzame relaties met opdrachtgevers en (bouw)partners, alsmede onze uiterst persoonlijke aanpak. Klantwaarde en –tevredenheid staan zeer hoog in het vaandel, waaraan we  voortdurend aandacht besteden en verbeteringen doorvoeren.

-->