<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Oplevering vrijstaande woningen Zwartebroek

Geplaatst op 27 november 2017

Eind november zijn twee vrijstaande woningen van het project Het Domein in Zwartebroek opgeleverd aan de kopers. Nieuwbouwproject Het Domein is onderdeel van het nieuwbouwplan Dwarsakker en omvat in totaal 39 nieuwbouwwoningen waarvan 9 vrijstaande woningen/kavels, 8 halfvrijstaande woningen en 22 (huur) rijwoningen. Het plan is geïnspireerd op het landelijke karakter en heeft een groene en ruime opzet.

De woningtypes zijn ontleend aan de historische bebouwing van Zwartebroek, voor de beeldkwaliteit is gezocht naar het beeld van het verleden dat is geplaatst in een eigentijdse context. De beeldbepalende kenmerken van de woningen bestaan onder andere uit een lage goot (of de indruk van een lage goot door het dakvlak ook verticaal aan te brengen), geheel of deels rieten daken en een grove baksteen in aardse tot lichtrode tinten.

Een project in opdracht van De Bunte Vastgoed Oost B.V. en met medewerking van:
– Gemeente Barnveld
– Boxxis Architecten
– Midden Nederland Makelaars Barneveld
– Teun Gundelach Vastgoed
– E-installateur WB installaties
– W-installateur Cevesin

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->