<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Magnolia State – Ede

Geplaatst op 23 mei 2018
Opdrachtgever:       Van Grootheest Projekten BV – Ede
Architect:                 CONTEXTURE ARCHITECTS – Amsterdam
Omvang:                 15 appartementen in 3 urban villa’s met een ondergrondse stallingsgarage
Realisatieperiode:   mei 2016 – januari 2018

De drie urbanvilla’s  Maia, Flora en Hestia naderen hun voltooiing  en de  appartementen worden aan de kopers opgeleverd.

De afwerkingen als schilderwerk, spuitwerk, tegelwerken en het afmonteren van sanitair zijn praktisch afgerond. Op dit moment zijn onze medewerkers en onderaannemers bezig, de tijdens de vooropleveringen, geconstateerde punten appartement voor appartement en villa voor villa weg te werken. Buiten begint de tuin vorm te krijgen en, als het weer het toelaat, zal spoedig ook de beplanting worden aangebracht.

Uniek
De appartementen van Magnolia State zijn oprecht uniek te noemen. Alle drie de villa’s (Maia, Flora en Hestia) bestaan uit een 5-tal appartementen welke een complete woonlaag beslaan. De appartementen zijn met royaal terras en kunnen compleet naar eigen wensen ingericht worden. De appartementen worden compleet aangeboden inclusief keuken en sanitair.

Bezoek de website

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->