<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Oplevering gebouw A Van Ghentkazerne – Rotterdam

Geplaatst op 13 juli 2017

Trots zijn wij dat na de ingebruikname van gebouw B op 13 juli 2017 ook gebouw A officieel overgedragen is aan opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf. Zowel bouwkundig als installatietechnisch een fraai stukje werk. In de komende periode zal de inrichting van in totaal 100 nieuwe een- en tweepersoons legeringskamers gaan plaatsvinden.

Ondertussen gaat het ook voorspoedig met de voortgang van de infrawerkzaamheden rondom de twee gebouwen. De werkzaamheden rondom het bestaande gebouw ‘Oostplein’ zijn ondertussen gereed en het kunstwerk ‘de Bakermat’ heeft hier ook een nieuwe plek gekregen. Ook de toegang naar gebouw B met bijbehorende parkeervoorzieningen is afgerond en rondom gebouw A wordt hard gewerkt aan het laatste straatwerk. Komende weken staat de afronding van het straatwerk op het programma en het inzaaien van gras. Om de logistiek van de kazerne te ontlasten zal onderaannemer Graphorn het laatste gedeelte bij de toegangspoort uitvoeren in het zomerverlof. Daarna rest alleen nog de bomen en beplanting voor het komende plantseizoen en het ophangen van de gordijnen voor ingebruikname van gebouw A. Een knappe prestatie van alle bouwers waarbij in een tijd van toenemende drukte in de bouwsector ook gebouw A na de herstart binnen de gestelde termijn gerealiseerd is.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->