<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Gemeente huis klaar voor de toekomst.

Geplaatst op 30 september 2013

Onder grote belangstelling is 29 september het gemeentehuis van Woudenberg feestelijk geopend. Het gemeentehuis is het afgelopen half jaar gemoderniseerd tot een toekomstbestendig gebouw voor zowel burgers als personeelsleden, waar het Nieuwe Werken centraal zal staan. 

Om klokslag 10:00 uur heette burgemeester Titia Cnossen iedereen welkom. Zij gaf aan dat de gemeente Woudenberg zichzelf opnieuw heeft uitgevonden binnen het eigen gebouw met de eigen mensen, maar dan net iets moderner.

De verbouwing heeft plaatsgevonden binenn de huidige tijdgeest om met hergebruik van het bestaande gebouw te kijken wat er mogelijk is. Dat is gelukt. Er zijn zelfs meer werkplekken gecreëerd door het ontwerop en de invoering van het flexibel werken. Na de officiële opnening kon het publiek met eigen ogen zien hoe hun gemeentehuis weer toekomstbestendig is gemaakt.

Aan het monumentale gedeelte is weinig gedaan. De muren zijn geschilderd en er is gekozen voor nieuwe vloerbedekking en meubileir. Aan het nieuwe gedeelte was vanaf de bouw in 1985 niet meer gebeurd en er was zodoende achterstallig onderhoud. Hier heeft een gerondige verbouwing plaatsgevonden. De architect heeft gekozen voor rustige kleuren en een open en ruimtelijke sfeer, zonder tussenwanden met lage kasten.

Bron: Barneveldse Krant

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster
-->