<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Oosterweyden deelgebied Eiland Oost – Maurik

Geplaatst op 17 januari 2019

In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Geffen zijn wij gestart met de bouw van 26 karakteristieke woningen in het plan Oosterweyden deelgebied ‘t Eiland Oost in Maurik. In dit deelgebied zullen rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen worden gebouwd.

Vorderingen

Op deze pagina geven wij u regelmatige een update van de vorderingen van dit project.

Kenmerken

HOOGVLIEGERS IN ENERGIEBESPARING EPC = 0.4!

In deze comfortabele woningen zit je er warmpjes bij. En dat tegen lage energiekostenkosten, want deze royale tweekappers zijn duurzaam van het fundament tot en met het dak. Hoogvliegers op het gebied van energieprestatie! De woningen voldoen vanzelfsprekend aan de meest actuele eisen op dit gebied. Die worden uitgedrukt in de zogenoemde Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC): De norm is 0,4 en wordt bereikt door onder meer:

  • energiezuinige vloerverwarming op de begane grond;
  • zware isolatiepakketten, zowel voor wanden en vloeren als voor daken;
  • zonnepanelen op het dak die bijdraagt in de eigen stroomvoorziening.

COMFORTABELE VLOERVERWARMING

Wist je overigens dat de woningen reeds standaard zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond (behoudens trapkast en meterkast)? Vloerverwarming verwarmt de ruimte heel gelijkmatig waardoor het al veel eerder behaaglijk is. Daardoor kunt je de thermostaat wat lager zetten. Dus zowel qua comfort als ook in financiële zin zit je er straks ‘warmpjes bij’!

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
-->