<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Feestelijke opening Rehobothschool – Veenendaal

Geplaatst op 24 september 2013

De Veenendaalse wethouder Marco Verloop verrichtte, op maandag 23 september 2013, de opening van de nieuwbouw van de Rehobothschool op feestelijke wijze. Hij deed dat door het openen van een grote poort waarin een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte sleutel verborgen was.

Voorafgaand aan de opening had directeur Bas van Kooten in zijn toespraak gezegd hoe blij het team, de kinderen en de ouders zijn met de geheel vernieuwde school. Na vijftien jaar zijn alle groepen weer samen in een gebouw. Nadat Bas van Kooten een dankgebed uitgesproken had, kreeg de wethouder het woord. Hij feliciteerde de Rehobothschool met het prachtige gebouw. Daarna opende hij de poort en verklaarde hij de Rehobothschool officieel voor geopend. Nog een keer werd het Rehobothlied uit volle borst door alle kinderen gezongen.
Hierna werden de wethouder en de genodigden door de kinderen rondgeleid en konden zij het schoolgebouw bewonderen. Aansluitend was er open huis voor de kinderen en hun ouders. De school viert de hele week feest met als thema: Samen een school. Verschillende activiteiten staan op het programma, waarbij samenwerken tussen kinderen uit verschillende groepen centraal staat. De week werd op de vrijdag afgesloten met optredens van Shine Kindertheater en Marcel en Lydia Zimmer.

De geschiedenis van de school begint in wijk ‘De Pol’ op 1 april 1951. In 1955 verrees er een nieuwe school met zes lokalen. De school bestond toen uit twee afdelingen namelijk twee kleuterscholen en een lagere school de Rehobothschool.

Bron: De Rijnpost

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->