<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

MN bezoekt NobelPark Wageningen

Geplaatst op 31 augustus 2012

Door de afdeling Onroerend GoedNederland van MN werd op donderdag 30 augustus een afdelingsuitstapje georganiseerd waarbij een aantal bouwlocaties werden bezocht. Zo ook het NobelPark in Wageningen waar MN al een appartementengebouw met 44 appartementen heeft. Na de bouwvakvakantie is door Grootheest Bennekom Bouwbedrijf gestart met de bouw van hun tweede appartementencomplex met 28 appartementen.

Na een uitleg over het ontstaan van het NobelPark en de verscheiden herontwikkelingen daarvan. Met een rondleiding over de bouwplaats kon men met eigen ogen zien op welke wijze het appartementencomplex wordt opgetrokken. Op het tijdstip van de rondleiding werd de laatste hand gelegd aan een van de te storten wanden en werd de beton aangevoerd voor deze stort.

De oplevering is gepland voor de bouwvak van 2013 en zal daarmee het sluitstuk zijn van de ontwikkeling en realisatie van het NobelPark.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->