<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Laatste appartement Magnolia State verkocht

Geplaatst op 7 februari 2017

Ede, 6 februari 2017

Begin februari is het laatste appartement van de drie urban villa’s verkocht die gebouwd worden onder de naam Magnolia State in het centrum van Ede. De familie van Lienden zette de laatste handtekening voor de koop van hun nieuwe appartement op deze historische locatie.

De urban villa’s hebben een uniek ontwerp en indeling: ieder appartement beslaat één volledige woonlaag. Voor elke woonlaag zijn ter inspiratie vier verschillende indelingen ontworpen, maar alle kopers hebben de afgelopen maanden hun appartement geheel naar eigen wens in kunnen delen. Tot de positie van de raampartijen in de gevel aan toe.

De bouw van de appartementen is vorig jaar van start gegaan, nadat het stuk grond sinds 2000 braak lag. Inmiddels zijn de vloer en de balkons van de eerste verdieping geplaatst en worden de contouren van de drie urban villa’s nu snel zichtbaar. De kopers kunnen naar verwachting eind 2017 hun nieuwe appartement betrekken.

Van Grootheest Projekten bedankt alle omwonenden en andere direct betrokkenen voor de plezierige samenwerking en wenst alle eigenaren vele jaren woonplezier!

Bezoek de website

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->