<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Hoogste punt Muziektent Bennekom bereikt!!

Geplaatst op 12 maart 2012

Met het plaatsen van de pinakel werd vrijdag 09 maart 2012 het hoogste punt van de muziektent in het centrum van Bennekom bereikt. Onder het toeziend oog van het bestuur van de Stichting Muziektent Bennekom, de werknemersvan Grootheest Bennekom Bouwbedrijf en onderaannemers vonden de handelingen plaats.

De muziektent is een initiatief van de Stichting Muziektent Bennekom en door Wiegerinck Architecten ontworpen als achtkant met daaronder een kelder. Volgens de voorzitter van de stichting, de heer Koos van Boven, zal de muziektent op 21 april 2012 worden geopend waarna het een podium kan bieden voor zomeravondconcerten en wellicht elk weekend een uitvoering.

Het gebruik van de muziektent zal voor ieder amateurgezelschap gratis zijn. Om de programmering te maken wordt een ieder uitgenodigd om via de website www.muziektentbennekom.nl aan te geven op welke dag en tijdstip men wil optreden. De voorkeur van het stichtingsbestuur gaat uit naar vrijdagavond en zaterdagmiddag. De website zal constant worden bijgehouden en naar verwachting wordt het een aantrekkelijk en interessant programma.

Deze muziektent wordt mogelijk gemaakt door de inspanningen van vele ondernemingen welke gezamenlijk dit project realiseren zoals Bouwkundig Adviesbureau van den Brink, Grootheest Bennekom Bouwbedrijf, Welgraven Bennekom BV, Henk van Egdom dak- zink- en loodwerken, VandenBerg installateurs BV en Simonsz Grond- en straatwerken,

Ondanks grote en kleine bedragen die men heeft ontvangen van bedrijven, instellingen en particulieren is de totale financiering nog niet helemaal rond. U kunt ook via de website www.muziektentbennekom.nl uw steentje bijdragen.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->