<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Hoogste punt De Boomgaard Nijkerk

Geplaatst op 15 maart 2017

Eerste woningen onder de kap

In de totale ontwikkeling van het woongebied Doornsteeg te Nijkerk mocht Bouwbedrijf Van Grootheest als eerste starten met de bouw van 73 woningen in plan De Boomgaard. Inmiddels zitten de eerste koop- en huurwoningen onder de kap en zijn alle overige woningen inmiddels ook in aanbouw. Ondanks veel onwerkbaar weer in de afgelopen periode vordert het project gestaag en begint de “skyline” van de nieuwe wijk vorm te krijgen.

Voor Woningstichting Nijkerk (WSN) voldoende reden om het hoogste punt van de eerste huurwoningen te vieren in het bijzijn van ontwikkelaar De Bunte Vastgoed Oost. Maar vooral de vaklieden van Grootheest en haar onderaannemers stonden in de schijnwerpers. Een heerlijk snack-lunch in een van de in aanbouw zijnde huurwoningen viel bij hen in goede aarde.

Peter Bitterling, projectleider namens WSN, sprak zijn waardering uit voor de kwaliteit en het tempo van het werk dat door de vaklieden wordt geleverd. Hij zei met vertrouwen uit te zien naar de oplevering van de eerste woningen.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->