<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Hoogste punt blok 1 Bethanië – Ede

Ede, 10 april 2012

De bouw van het  nieuwe woon-, zorg- en dienstencentrum Bethanië heeft het allerhoogste punt bereikt.

Voor mevrouw Poolen-van den Brink, directeur van Bethanië, wederom reden genoeg om hier expliciet bij stil te staan. In haar toespraak gaf ze aan dat ze daarmee de afspraak inlost welke ze eerder op 22 november 2011 met de aanwezige maakte toen het hoogste punt van de eerste bouwblokken werd gevierd, het uitreiken van een aantal “hoogste punt”-enveloppen, een traditie welke haar toen ter oren was gekomen.

Zij sprak haar waardering uit voor de voortvarendheid waarmee Grootheest Bennekom en haar onderaannemers de bouw aanpakken. Een bouw die ook door de cliënten van Bethanië overigens dagelijks op de voet wordt gevolgd! Een efficiënt gevoerd bouwproject onder de bezielende leiding van de uitvoerder Bart Nab en projectleider Andrien Slangen. Een en ander geschiedt onder het toeziend oog van Henk Fleer van Grunstra architecten.

Na haar toespraak was het de eer aan dhr. Ben van Gils, facilitair manager van Bethanië om samen met Bart Nab de vlag in top te hijsen. Een karweitje dat beide heren op het lijf geschreven was.

Na de officiële momenten werd er door de aanwezige in de toekomstige kerkzaal nog even nagenoten met een drankje en een heerlijk broodje bal, uit handen van woon-, zorg- en dienstencentrum Bethanië.

 

 

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->