HET ZAND, DE VEILING                129 moderne woningen     20 ruime appartementen

HET ZAND, DE VEILING 129 moderne woningen 20 ruime appartementen

Geplaatst op 11 december 2020

Op het voormalige veilingterrein in de wijk ‘t Zand in Leidsche Rijn ontwikkelde Van Wanrooij Projectontwikkeling het project ‘De Veiling’. Ooit stond hier de oude bloemenveiling van Vleuten. Straks is het één van de mooiste nieuwbouwwijken van deelplan Het Zand.
Net als toen heeft De Veiling veel te bieden. Het plan omvat totaal ruim 300 appartementen en rij- en hoekwoningen.

De materialen die wij voor de bouw van de woningen toepassen zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt gewerkt met traditionele materialen, hardhouten kozijnen, inbraakwerend hang- en sluitwerk en er wordt een hoog rendementsketel toegepast. We leveren je woning te allen tijde op inclusief afwerkvloeren, wand- en vloertegels en sanitair.

Energiekosten vormen een belangrijk deel van je maandelijkse woonlasten.
Bij onze nieuwbouwwoningen zijn die aanmerkelijk lager. We bouwen onze woningen namelijk opvallend energiezuinig.

Wij bouwen LEAN. Dit betekent dat we het bouwproces optimaliseren en materiaalverspilling tot een minimum beperken. Daarnaast bieden wij een grote verscheidenheid aan opties zodat iedereen zijn woning naar eigen wens kan laten bouwen en de woning direct bruikbaar is.
De woningen zijn standaard voorzien van een ventilatiesysteem en hardhouten kozijnen. Al onze woningen voldoen tenminste aan de Energieprestatie-coëfficiënt (EPC) van 0,4 en hebben dus energielabel A.

De woningen worden aangesloten op het Utrechtse warmtenet, de zogeheten stadsverwarming. De woningen hebben geen cv-ketel, want de stadsverwarming zorgt voor de verwarming en warm water.
Het warme water van de stadsverwarming wordt onder andere geleverd door restwarmte van de elektriciteitscentrales.

Bron: Brochure Het Zand van Van Wanrooij Projectontwikkeling

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

  sluit venster
  -->