<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Het Domein – plan Dwarsakker te Zwartebroek

Geplaatst op 22 maart 2017

Direct na de bouwvak zijn wij, in opdracht van de Bunte Vastgoed Oost BV, aangevangen met de grondwerkzaamheden voor een 30-tal woningen in het plan Dwarsakker in Zwartebroek. Het project wordt gerealiseerd op een prachtige locatie aan de rand van Zwartebroek en  heeft de naam “Het Domein” meegekregen. Het omvat 8 halfvrijstaande en 22 prachtige rijwoningen. Deze rijwoningen zijn huurwoningen en worden voor de Woningstichting Barneveld gebouwd.

Boxxis Architecten heeft bij het ontwerpen rekening gehouden met de landelijke omgeving, wat inhoudt dat er een aantal woningen met een rieten-kap zullen worden uitgevoerd. Het plan is geïnspireerd op het landelijke karakter en heeft een groene en ruime opzet. Met andere woorden “modern wonen met een landelijk karakter”.  Het is een kleinschalige buurt geworden, waarbij woongenot voorop staat. De wijk is voor jong en oud, voor elk wat wils. De woningen zijn ontwikkeld met als doel optimaal woongenot voor de gebruiker creëren, het wordt tenslotte uw woning.

Daarnaast zijn er nog een 4-tal vrije kavels waarop een van de vrijstaande woning types kan worden gerealiseerd. Inmiddels is een van deze kavels verkocht en de bouw van de woning daarop aan onze opdracht toegevoegd.

 

bron: brochure Het Domein

Bezoek de website

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

  sluit venster

  Fotogalerij

  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

  Bekijk de omgeving

  Nog beter zien? Gebruik de "streetview".
  -->