<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Herinrichting hoofdkantoor Volandis vordert gestaag

Bijna een jaar nadat de aannemingsovereenkomst daarvoor was getekend nadert  de oplevering van het hoofdkantoor van Volandis. Een herinrichting welke voor alle afdelingen van Volandis een periode van interne verhuizingen betekende. Gelijktijdig vonden de diverse werkzaamheden plaats. De werkzaamheden en interne verhuizingen zijn vooraf en tijdens het afgelopen jaar goed met en op elkaar afgestemd en gecoördineerd.

Na de bouwvak zijn we met de laatste twee fasen gestart. Bij deze fasen is de begane grond uitgebreid (aangebouwd) en hebben we een aantal grote aluminium vliesgevels geplaatst. Binnen het gebouw zijn een aantal betonvloeren gestort, hebben we veel wanden gesloopt, constructieve stabiliteitswanden gesloopt, staalconstructies geplaatst,  hebben we 600 m2 kunststof gietvloer aangebracht, binneninrichting geplaatst, toiletgroepen aangebracht en alles compleet afgebouwd.

Bij het gebouw zijn de ruimten vergroot, zijn veel aparte kantoren samengevoegd tot grote ruimten, is de complete repro ruimte verplaatst en vergroot, en zijn veel dichte wanden uitgevoerd als glazen wanden. Het gebouw is hierdoor transparanter geworden en heeft een moderne uitstraling gekregen.

Eind januari volgt de oplevering.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->