<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Festiviteiten startbouw Het Domein – Zwartebroek

Geplaatst op 23 september 2016

Donderdag 22 september werd onder grote belangstelling van toekomstige bewoners, initiatiefnemers, gemeentebestuurder, omwonenden en belangenbehartigers stilgestaan bij de start van het woningbouwplan Het Domein in het plan Dwarsakkers te Zwartebroek. Dit plan is een initiatief van de Woningstichting Barneveld en De Bunte Vastgoed Oost uit Ede. Door de sprekers de heren R. de la Croix (Woningstichting Barneveld), W. van den Top (De Bunte Vastgoed Oost) en A. de Kruijf (wethouder gemeente Barneveld) werd stilgestaan bij de start van de eerste gesprekken in 2007 tot thans de realisering van dit bouwplan. Een plan dat met huur- en koopwoningen en een 4-tal vrije kavels (totaal 32 woningen) weer een forse uitbreiding voor het dorp Zwartebroek betekent. Na een druk op de knop werd de champagnefles “ontkurkt” en werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog enige tijd nagepraat maar was er ook gelegenheid voor de toekomstige bewoners over de bouwplaats te wandelen en hun in aanbouw zijnde woning te bekijken.

Inmiddels zijn bij een deel van de huurwoningen de kalkzandsteenwanden geplaatst en werden tijdens deze festiviteiten de wanden van de kelder van een van de koopwoningen gestort.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->