<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Eerste woningen De Warande opgeleverd!

Geplaatst op 3 juli 2012

Wageningen03 juli 2012. – Vandaag heeft Grootheest Projekten Wageningen BV de eerste drie woningen opgeleverd in het plan “De Warande” te Wageningen.

Door dhr. J.W. van Dulm, van Grootheest Bennekom Bouwbedrijf, werden de sleutels overhandigd aan de heer en mevrouw Bosch voor hun woning, een type Davidia.

Volgens een zeer tevreden mevrouw Bosch worden nog een aantal eigen werkzaamheden verricht zoals het plaatsen van de keuken, het leggen van een tegelvloer en het aanbrengen van wandafwerkingen. Als deze werkzaamheden zijn verricht zullen zij op 25 juli overgaan. Daarmee verlaten zij hun woning aan de Diedenweg waar zij vele jaren hebben gewoond. Zij gaan over naar een woning welke, qua indeling, geheel is aangepast aan hun eisen en wensen, met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Het totale plan “De Warande” bestaat uit 22 vrijstaande en 2-onder-1 kapwoningen welke worden gerealiseerd op het terrein van het voormaligeJanKopshuis (de toenmalige bibliotheek van de WUR) aan de Generaal Foulkesweg te Wageningen. Van het type Davidia waren drie woningen beschikbaar. Aangezien deze vrijwel direct verkocht werden, is het plan aangepast en zijn er nu vier extra Davidia’s beschikbaar in twee uitvoeringen. Ook deze Davidia’s kunnen net als de woning van de familie Bosch qua indeling worden aangepast.

 Stelt u zich voor, u heeft net als de familie Bosch de kans om op een unieke locatie, dichtbij het centrum uw droomwoning te kopen! Ruimte, groen, variatie in woningtypes, bijzondere vormgeving, garages. En dan die karakteristieke omgeving met haar status, die historie en allure uitstraalt. Het klinkt gewoon te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Het hoeft alleen nog maar úw waarheid te worden. Want de Warande is uw ultieme droom, toch?

De woningen zijn ontworpen door Reinier Ubels van MIX architectuur en kregen namen mee als Ailanthus, Betula, Castanea en Davidia. Door de keuze van de materialen en de samenhang in de architectuur zijn bebouwing en groen verweven tot een eigentijdse eenheid. Wilt u ook, net als de familie Bosch een op maat ingedeelde woning op “De Warande” kijk dan op www.dewarande-wageningen.nl

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->