<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Het Domein in Zwartebroek in vogelvlucht

Geplaatst op 1 februari 2018

Bouwbedrijf Van Grootheest bouwt in opdracht van De Bunte Vastgoed 37 grondgebonden woningen aan de rand van Zwartebroek. Nieuwbouwproject Het Domein is onderdeel van het nieuwbouwplan Dwarsakker en omvat in totaal 37 nieuwbouwwoningen waarvan 7 vrijstaande woningen, 8 halfvrijstaande woningen en 22 (huur) rijwoningen. Het plan is geïnspireerd op het landelijke karakter en heeft een groene en ruime opzet.

De woningtypes zijn ontleend aan de historische bebouwing van Zwartebroek, voor de beeldkwaliteit is gezocht naar het beeld van het verleden dat is geplaatst in een eigentijdse context. De beeldbepalende kenmerken van de woningen bestaan onder andere uit een lage goot (of de indruk van een lage goot door het dakvlak ook verticaal aan te brengen), geheel of deels rieten daken en een grove baksteen in aardse tot lichtrode tinten. De bouw van de laatste vijf woningen binnen deze fase wordt op dit moment nog door ons uitgevoerd.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->