<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

De Fruittuin – Kesteren

Opdrachtgever:       Grootheest Bennekom Projecten BV
Architect:                 AA Architecten – Ede
Omvang:                 51 woningen  – 7.526 m2
Realisatieperiode:   mei 2006 – oktober 2007
 

Kesteren is het meest centraal gelegen dorp van de gemeente Neder-Betuwe. Hier ontwikkelde Grootheest Bennekom Projekten een 51-tal woningen. De verschillende woningen krijgen, hoe kan het ook anders, een fruitnaam, bijvoorbeeld de kruisbes, de appel, de perzik, de peer, de pruim, de kers of de kers met pit.

Alle woningen werden gebouwd onder GIW-garantie en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De woningen werden standaard voorzien van wit sanitair. De uitvoering (opstelplaats, aanwezigheid e.d.) verschilt per woningtype (zie voor meer informatie de verkoopplattegronden in de brochure). Omdat wij weten dat iedere koper zijn eigen specifieke ‘woonwensen’ heeft, boden wij diverse wijzigingsmogelijkheden aan.

Het ‘groenplan’ van deze nieuwe woonwijk werd met zorg samengesteld. Bestaande bomen bleven deels behouden, maar ook wordt er ‘nieuw groen’ in de vorm van hagen op de perceelsgrenzen aangeplant.

Binnen het door Grootheest Bennekom Projekten ontwikkelde plan de Fruittuin is door de Stichting Eleos de Woonvorm Espalier gevestigd. Espalier biedt plaats aan negentien bewoners: drie groepen van elk vijf personen in de woonvorm en vier in eenpersoonsappartementen. Alle woningen zijn te vinden in één rijtje: de appartementen aan weerszijden en de drie huizen er tussenin.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->