<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

De Bijeberg – Barneveld

Opdrachtgever:       Woningstichting Barneveld – Bennekom 
Architect:                 Architecten Alberts & van Huut – Amsterdam 
Omvang:                 28.500 m2 
Realisatieperiode:   mei 2005 – juni 2007

In opdracht van de Woningstichting Barneveld is Grootheest Bennekom Bouwbedrijf als bouwteampartner betrokken geweest bij de realisatie van dit in het oog springende project in Barneveld.

Speciaal ook aan dit project is de geringe omvang van het bouwterrein. Het project bevindt zich in het centrumvan Barnevelden wordt grotendeels omringd door de door Barneveld lopende doorgaande weg. Dit project werd in gedeelten opgeleverd, het laatste deel in mei 2008.

Bij de werkzaamhedenvan GrootheestBennekom behoorde tevens de voorbereiding en uitwerking van alle koperskeuze documenten alsmede de individuele begeleiding van alle kopers.

Het project bestaat uit 148 appartementen, een ondergrondse parkeer-garage van ruim 6500 m2, een supermarkt en diverse winkels. Het project beslaat totaal 30.000 m2 BVO in de zo kenmerkende organische bouwstijl van architectenbureau Alberts & van Huet uit Amsterdam.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->