<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Centrumplan – Ede

Opdrachtgever:      ING Real Estate Development – Den Haag
Architect:                Soeters en van Eldonk – Amsterdam
Omvang:                8.730 m2 
Realisatieperiode:  juni 2008 – april 2010

Dit door ING Real Estate Development uit Den Haag ontwikkelde project Centrumplan Ede is door Grootheest Bennekom Bouwbedrijf in bouwteamverband vanaf het Voorlopig Ontwerp stadium verder mede uitgewerkt.
Het project bestaat uit 43 appartementen en 1900 m2  commerciële ruimte,onder te verdelen in maximaal 12 onafhankelijke commerciële ruimten, een parkeergarage voor 44 personenauto’s. De parkeerkelder is bereikbaar door middel van een autolift.
De appartementen op de 1e, 2e, 3e en 4e verdieping zijn nagenoeg allemaal ruim van opzet. Een gemiddeld appartement meet ca. 100 m2 aan vloeroppervlak. Elk appartement is uniek dit geldt voor zowel de afmeting, de indeling en de architectuur. De appartementen welke een terras aan de achterzijde hebben grenzen direct aan de galerijen.

Aan de straatzijde heeft de gevel van het pand veel weg van panden langs de Amsterdamse grachten. Aan het project worden zeven verschillende gevelstenen toegepast en een drietal verschillende kleuren voegen aangebracht. Daarnaast is er ook een grote verscheidenheid aan metselverbanden.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

  sluit venster

  Fotogalerij

  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

  Bekijk de omgeving

  Nog beter zien? Gebruik de "streetview".
  -->