<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Casterhoven fase 13 – Kesteren

Geplaatst op 24 maart 2020

HOOGVLIEGERS IN ENERGIEBESPARING. EPC = 0.4!

In deze comfortabele woningen zit u er warmpjes bij. En dat tegen lage energiekostenkosten, want deze rijwoningen zijn duurzaam van het fundament tot en met het dak. Hoogvliegers op het gebied van energieprestatie!

De woningen voldoen vanzelfsprekend aan de meest actuele eisen op dit gebied. Die worden uitgedrukt in de zogenoemde Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC): De norm is 0,4 en wordt bereikt door onder meer:

  • zware isolatiepakketten, zowel voor wanden en vloeren als voor daken;
  • zonnepanelen op het dak van diverse woningen die bijdragen in de eigen stroomvoorziening;
  • energiezuinige vloerverwarming op de begane grond;

COMFORTABELE VLOERVERWARMING

Wist u overigens dat de woningen reeds standaard zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond (behoudens trapkast, CV kast en meterkast)? Vloerverwarming verwarmt de ruimte heel gelijkmatig waardoor het al veel eerder behaaglijk is. Daardoor kunt u de thermostaat wat lager zetten.

.

ZELFS DE GARAGE IS GEÏSOLEERD!

In plan Casterhoven geen vochtige, koude of muffe garage meer, maar een volwaardige en geïsoleerde aanbouw. Vanzelfsprekend prima geschikt voor de opstelplaats van uw auto of de opslag van uw spullen.

Maar deze garage biedt meer: Reeds bij de bouw van de woningen, maar ook in de toekomst is deze garage tegen relatief lage kosten om te zetten naar een prachtige verblijfsruimte, zoals een extra speel- of werkkamer of naar een levensloopbestendige plattegrond met een fraaie slaapkamer.

.

PARKEREN OP EIGEN TERREIN

In dit plan geen noodzaak om uw auto op straat te parkeren. Zo zullen op de kavels voor de vrijstaande woningen en tweekappers een tweetal opstelplaatsen worden aangelegd voor uw auto. Bij de hoekwoningen wordt voorzien in 1 opstelplaats. Deze parkeerplaatsen zullen overigens met een instandhoudingsverplichting in uw notariële akte worden opgenomen.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
-->