<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Burgemeester plant laatste boom Seltershof

Geplaatst op 30 oktober 2014

Bennekom – Op woensdag 29 oktober werd onder grote belangstelling de laatste boom in het plantsoen op Seltershof geplant door burgmeester C. van der Knaap.

Nu de openbare inrichting van het plan Seltershof zijn einde begint te naderen vond Van Grootheest Projekten het tijd om samen met de huidige en toekomstige bewoners hier een moment bij stil te staan. Binnen het plan Seltershof is een groot glooiend plantsoen opgenomen met daarin een aantal bomen, waarvan woensdag de laatste is geplaatst.

Na een hartelijke ontvangst van de burgemeester, de bewoners, de participanten, de architect, de notaris en de werknemers en onderaannemers van Bouwbedrijf Van Grootheest, bleef Hans Janssen even kort stilstaan bij de geschiedenis van dit project. “Een project dat op een tweetal woning na, welke onder optie zijn, is verkocht. Ongekend gezien de tijd waarin dit project in verkoop is gegaan.” Janssen vervolgt: “Nu de afronding in zicht is wilden we de laatste boom laten planten door een persoon welke als Bennekommer dagelijks dit project tot ontwikkeling heeft zien komen, burgemeester van der Knaap.”

Burgemeester van der Knaap: “Seltershof is een leuk klein project dat Bennekom nodig had en dat binnen een unieke locatie kon worden vormgegeven. Op mijn dagelijkse gang naar Ede zag ik inderdaad de verandering van wat eens tennispark Keltenwoud was naar dit project met prachtige woningen ontstaan.”

Na deze woorden draaide dhr. Van der Knaap met een kraan op zeer deskundig wijze de laatste boom boven het gat. Met ijverig handwerk vervolmaakte hij vervolgens de plaatsing van de boom.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->