<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Bouwbord WoZoCo De Reigerhof Opheusden onthuld.

Geplaatst op 12 mei 2011

Ede – Op 11 juli 2011 is onder grote belangstelling het bouwbord voor de nieuwbouw van het WoonZorgComplex ‘De Reigerhof’ door wethouder Keuken, mevrouw Bijl, directeur/bestuurder SWB en de heer De Bree, bestuurder van Christelijk Zorgcentrum ‘t Anker, onthuld.

Op de begane grond komen huisartsen, twee praktijken fysiotherapie, apotheek, maar ook een bibliotheek en ouderen-opvang. Christelijk Zorgcentrum ‘t Anker zal hierin participeren. Op de 1e en 2e verdieping bouwen we 31 appartementen, waarvan 28 huurappartementen en 3 koopappartementen. Op 1 appartement na zijn alle appartementen geschikt voor rolstoelgebruik. Daarnaast komen er 15 eengezinsrij-, 10 half vrijstaande en 21 seniorenwoningen. De half vrijstaande woningen en 7 seniorenwoningen worden in de koopsector gebouwd.De andere woningen vallen in de sociale huursector.  

 

Bezoek de website

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->