<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Bouw De Molenbrink in Bennekom gestart

Geplaatst op 18 december 2015

Na op 16 november te zijn gestart met de sloop van de opstallen ter voorbereiding op de bouw van een 9-tal appartementen. Werd op 18 december de fundering gestort.

Op deze locatie was jarenlang het onderkomen van Bouwbedrijf Van Grootheest BV gevestigd.  Hier waren zowel het kantoor als de werkplaats ondergebracht. Nu zijn wij de bouwer van dit nieuwe plan. Hoewel dat je, gezien de uitstraling van dit complex, denkt aan een 3-tal geschakelde woningen bestaat het toch uit 3 grondgebonden appartementen en een 6-tal maisonnette woningen met een grootte variërend van 65 tot 90 m2. De huidige ontwikkelaar heeft dit complex de toepasselijke naam De Molenbrink meegegeven. Het plan wordt uitgevoerd in kanaalplaatvloeren i.c.m. kalkzandsteen wanden, waardoor deze snel opgetrokken kan worden. De verwachting is dat in februari 2016 het hoogste punt wordt bereikt en de kappen op de woningen zijn gelegd.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->