<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Bouw 24 woning Casterhoven – Kesteren

Geplaatst op 8 juni 2014

In Kesteren zijn wij, in het plan Casterhoven, gestart met de bouw van 24 woningen in de fases 2 en 4. Allen rijwoningen in 4 verschillende types (Zus, Wim, Teun en Jet).

Casterhoven krijgt een ruime opzet met veel groen en water, met brede lanen, singels en hoven. In totaal komen er circa 600 woningen met een grote verscheidenheid in architectuur , typologie en prijsklassen.

Vanuit het besef en filosofie dat de woonkwaliteit niet begint of eindigt bij de voordeur, wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit en inrichting van het openbaar gebied. Op diverse plaatsen in het plan zullen speelplekken worden gerealiseerd voor kinderen in de verschillende leeftijdscategorieën. Het groenplan wordt zorgvuldig uitgewerkt met extra aandacht voor de aankleding van de diverse waterpartijen en oevers.

Plan Casterhoven zal uiteindelijk uitgroeien tot een gevarieerde woonwijk, geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen, op loopafstand gelegen van de kern van Kesteren met haar brede voorzieningenpakket.

 

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster

    Fotogalerij

    Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
    -->