Binnenkort in verkoop een nieuwe fase in Casterhoven!

Binnenkort in verkoop een nieuwe fase in Casterhoven!

Geplaatst op 2 juli 2021

Binnenkort gaat een nieuwe fase in het project Casterhoven in Kesteren in de verkoop. De eerste 50 woningen in fase 17 zijn onderdeel van 118 woningen die de komende periode in verkoop gaan. Het woningaanbod en de artist impressies zijn nu te bekijken op de website!

Bereid je voor op de online inschrijving

Je wilt je inschrijving straks natuurlijk zo compleet mogelijk indienen. In dit artikel zetten we alles nog een keer op een rijtje en helpen we je om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de online inschrijving. We adviseren je om bij de definitieve inschrijving een financiële scan toe te voegen. 

Financiële scan bij inschrijving Wist je dat – als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor hetzelfde huis – wij bij de toewijzing ook kijken of iemand een financiële scan heeft laten doen? Je kunt er dus profijt van hebben als je dat bij de inschrijving laat weten en uploadt. Bovendien weet je dan ook of de woning binnen je budget past. Daarvoor hebben wij een brief nodig van jouw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Dit noemen wij de financiële scan. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij ons meer zekerheid geeft, geven wij jou een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan bij de toewijzing van de woningen. Lees meer…

Wat maakt dit project nu zo bijzonder? We hebben even voor je op een rijtje gezet:

  • Complete nieuwe woonwijk
  • Veel groen en water
  • Divers (al gerealiseerd) woningaanbod
  • Nabij station en provinciale weg

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->