<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Appartementencomplex Woningstichting opgeleverd

Voor de Woningstichting Wageningen ontwikkelden en realiseerden wij in ons plan Nobelpark te Wageningen, het appartementencomplex “Van der Meer”. Dit wooncomplex, met in totaal 48 apppartementen is met 12 verdiepiningen en een totale hoogte van 39 meter het hoogste gebouw van de 6 verschillende gebouwen binnen dit plan. De gebouwen worden door een houten  leefdek met elkaar verbonden. De Woningstichting zal de appartementen gaan verhuren. Een deel wordt gehuurd door Opella welke één van de appartementen heeft ingericht  als ontmoetingsruimte en administratie/zusterpost.

De oplevering van dit complex vond plaats op 31 mei j.l. waarna de eerste bewoners hun appartement konden gaan betrekken.

Het gebouw Van der Meer bevindt zich aan de kant van de Wageningse Eng waardoor vanuit de appertementen een schitterend uitzicht ontstaat.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->