<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Aannemingsovereenkomst renovatieplan Gerodorp Zeist getekend

Geplaatst op 27 juni 2014

Opdrachtgever: Stichting De Seyster Veste – Zeist
Omvang: 63 grondgebonden woningen
Realisatieperiode:  september 2014 – 30 september 2014

Vrijdag 18 juni 2014 is de aannemingsovereenkomst tussen Stichting De Seyster Veste en Bouwbedrijf Van Grootheest BV ondertekend. Met de ondertekening van deze overeenkomst is er een officiële start gekomen aan het renovatieplan voor 63 eengezinswoningen van verschillende types in Gerodorp. Woningen welke in de jaren 1918-1920 zijn gebouwd en voor het laatst in 1983-1984 in het kader van een onderhoud/renovatieplan opgeknapt. Seyster Veste wil de woningen naar een gelijkwaardig nivo brengen door de schil te renoveren/herstellen. Hierbij zal met zorg omgegaan worden met de monumentale status van de wijk.

Het nu ingezette renovatieplan bestaat uit twee delen; de schilrenovatie (inclusief de bergingen) en de keuzepakketten voor keuken en badkamer/toilet.

De werkzaamheden aan de schil bestaan uit:

 • het isoleren van het dak van buitenaf, het plaatsen van nieuwe dakpannen, het repareren van de goten en schoorstenen;
 • het herstellen of plaatsen van nieuwe kozijnen, het plaatsen van isolerende beglazing met ventilatieroosters en de kierdichting verbeteren;
 • het herstellen of vervangen van kapotte panelen aan de dakkaplellen;
 • het herstellen van het voegwerk.

Ten tijde van de werkzaamheden aan de schil zullen de woningen bewoond blijven. Als de bewoners voor keuzepakket kiezen, zullen zij de woning 14 kalenderdagen verlaten. De termijn waarbinnen de werkzaamheden zullen moeten worden uitgevoerd.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

  sluit venster

  Bekijk de omgeving

  Nog beter zien? Gebruik de "streetview".
  -->