<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

4 Levensloopbestendige woningen – Bennekom

Opdrachtgever:       van Grootheest Projekten BV
Architect:                De Jong & Lafeber architecten – Bennekom
Omvang:                4 grondgebonden woningen
Realisatieperiode:   1 mei 2015 – 9 februari 2016

In opdracht van Van Grootheest Projekten BV werden een 4-tal levensloopbestendige woningen gebouwd aan de Commandeursweg te Bennekom. Woningen welke grotendeels door de kopers naar eigen wens konden worden ingedeeld. Alle woningen werden uiteindelijk ook gebouwd met een ingerichte 1-ste verdieping.

9 februari 2016 leverden wij deze 4 levensloopbestendige woningen, aan de Commandeursweg te Bennekom, op.  Een project dat werd ontwikkeld door Van Grootheest Projekten en gerealiseerd door Bouwbedrijf van Grootheest.

De woningen zijn zodanig ontworpen dat de kopers konden kiezen voor een slaapkamer met badkamer op de begane grond, dan wel te laten voorbereiden voor in de toekomst. Voor de indeling op de verdieping waren een aantal mogelijke indelingen voorbereid. Een woning welke grotendeels naar de wens van de koper kon worden ingedeeld.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

  sluit venster

  Fotogalerij

  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

  Bekijk de omgeving

  Nog beter zien? Gebruik de "streetview".
  -->