<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

39 seniorenappartementen Rozenlaan – Ede opgeleverd

Opdrachtgever: Woonstede – Ede
Architect: Theo Verburgh architecten – Ede
Omvang: 4.011 m2
Realisatieperiode: 15 augustus 2011 – 13 november 2012

In november leverden wij de 39 appartementen aan de Rozenlaan op. Dit nieuwe seniorenappartementen van Woonstede aan de Rozenlaan en Veenderweg in Ede werd, met voorrang, toegewezen aan woningzoekenden vanaf 55 jaar die in een laagbouw sociale huurwoning wonen.

De appartementen zijn verdeeld over een blok laagbouw van twee etages (24 appartementen) aan de Rozenlaan en een blok hoogbouw van vier etages (15 appartementen en de ontmoetingsruimte) nabij de rotonde waarop de Proosdijerveldweg en de Veenderweg uitkomen.

De appartementen
De appartementen krijgen een individuele cv-installatie en een mechanische afzuiging. Alle woningen hebben een berging in een van de centrale bergingsblokken en een berging in de woning.

Algemene voorzieningen
Alle appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. In elk gebouw zijn op verschillende plaatsen mogelijkheden voor het opladen van scootmobiels. De gebouwen worden afgesloten voor onbevoegden en er is een videofooninstallatie aanwezig met deuropener. Tussen de Proosdijerveldweg en de Rozenlaan is een tuin aangelegd.

Werkzaamheden
Zowel de bouwkundige werkzaamheden als de E-, W- en liftinstallaties zijn vanuit de gehouden aanbesteding aan ons opgedragen.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

  sluit venster

  Fotogalerij

  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

  Bekijk de omgeving

  Nog beter zien? Gebruik de "streetview".
  -->