<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

39 appartementen Rozenlaan – Ede

Opdrachtgever: Woonstede -Ede
Architect: Theo Verburgh architecten – Ede
Omvang: 4.011 m2
Realisatieperiode: 15 augustus 2011 – gepland 01 mei 2012

Het project Rozenlaan bestaat uit 39 appartementen voor senioren. De appartementen zijn verdeeld over een blok laagbouw van twee etages (24 appartementen) aan de Rozenlaan en een blok hoogbouw van vier etages (15 appartementen en de ontmoetingsruimte) nabij de rotonde waarop de Proosdijerveldweg en de Veenderweg uitkomen.

De appartementen
De appartementen krijgen een individuele cv-installatie en een mechanische afzuiging. Alle woningen hebben een berging in een van de centrale bergingsblokken en een berging in de woning.

Algemene voorzieningen
Alle appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift. In elk gebouw zijn op verschillende plaatsen mogelijkheden voor het opladen van scootmobiels. De gebouwen worden afgesloten voor onbevoegden en er is een videofooninstallatie aanwezig met deuropener. Tussen de Proosdijerveldweg en de Rozenlaan wordt een tuin aangelegd.

Planning
De bouw is inmiddels gestart. De eerste steenlegging is op 26 oktober gevierd. Naar verwachting worden de woningen in april/mei 2012 opgeleverd.

Werkzaamheden
Zowel de bouwkundige werkzaamheden als de E-, W- en liftinstallaties zijn vanuit de gehouden aanbesteding aan ons opgedragen.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

    sluit venster
    -->